Toekomstige werkplek bij DOP-Limburg

Indien je interesse hebt in Dienst Ondersteuningsplan Limburg als toekomstige werkplek kan je vrijblijvend solliciteren via: welkom@doplimburg.be.

Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV.

Een stage doen bij DOP – Limburg

DOP-Limburg biedt jou een boeiende en uitdagende stage aan met veel leerkansen:

  • Ben je ervan overtuigd dat mensen met een beperking deel uitmaken van de samenleving;
  • Werk je graag met groepen;
  • Ga je graag op pad met mensen met een beperking én hun netwerk in het vinden naar de juiste ondersteuning.

Dan is Dienst Ondersteuningsplan Limburg iets voor jou!

Meer informatie kan je terugvinden in de stageleidraad en in het stageprofiel.

Belangrijk! Voorafgaand aan het academiejaar dat de stage plaatsvindt zullen de kandidaturen worden verwerkt tijdens de laatste 2 weken van april. Tijdens de eerste 2 weken van mei worden geselecteerde studenten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Per uitzondering, vb. indien er nog plaats vrij is, kan bij onderlinge afspraak een later tijdstip worden afgesproken.

Voel jij je geroepen, stuur jouw CV en motivatiebrief naar: academie@doplimburg.be

Welke vragen heb jij?

Zit je nog met een hoop vragen, dromen en verwachtingen en vind je het moeilijk om in je eentje antwoorden te vinden? Je kan ook gewoon contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken. Vul het online formulier in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Welke vragen heb jij?

Zit je nog met een hoop  vragen, dromen en verwachtingen en vind je het moeilijk om in je eentje antwoorden te vinden? Je kan ook gewoon contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken. Vul het online formulier in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This